Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

taras

27. 2. 2009 14:55
Když řeknu velká sranda,

tak budete konečně už spokojena, vy chtivá?

S tím telefonem to byla finta, oni totiž policajti mohou kontrolovat doklady nebo stavět auta jenom při podezření na přestupek (pokud se nejedná o plošnou akci). Proto pindal o tom mobilu, takže se zase uklidněte a příště už nerozčilujte. Kdybyste skutečně telefonovala, tak vás zkasírovali. Neboli aby mohl šikanovat, musel pindat.

Vedle velký srandy poklona za to, jakým způsobem vládnete jazykem. Českým. (Nevýhoda pro budoucí manželství, resp. pro manžílka.) Takový cit pro řeč, k tomu osobitý styl, dostanete karmu se slevou, abyste nemusela courat do Německa.

0 0
možnosti

LenítkoDTT

28. 2. 2009 11:55
Re: Když řeknu velká sranda,

myslím,že spokojena nejsem,neboť jste to řekl pod nátlakem:))

ohledně těch kontrol:týká se to čr nebo i německa?

0 0
možnosti

taras

28. 2. 2009 14:16
Re: Když řeknu velká sranda,

Tak to je samozřejmé, dobrovolně bych takovou věc nikdy neudělal.

To je obecný právní princip, že občan nemá být obtěžován, nepáchal-li. Ale: policista má vždy rozdány lepší karty, takže je zbytečné se na něj šklebit nebo dokonce se hádat.

Představte si to z druhé strany: oni tam seděj už pátou hodinu, celkem nic se neděje, Němci berou službu vážně, takže nechrní, když vtom jede okolo kamión vrchovatě naložený slípkami a navíc kukuč za volantem. Já bych na jejich místě asi jednal stejně, aby byla nějaké sranda, vždyť tohle musíte pochopit, se svým smyslem pro humor. Proto jest vám tyhle věci snášeti s myslí smířenou a vyrovnanou, lepší než slipy je představovat si, jak tlačí, a není to zrovna ten nejjednodušší případ.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS