Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

Thuy

7. 9. 2010 20:18
studium

Moc se mi líbí tvůj styl psaní. Mohla bych se zeptat jako školu studuješ?

0 0
možnosti
L

LenítkoDTT

13. 9. 2010 14:45
Re: studium

Děkuju!

Studuju česko-německá studia na UK

0 0
možnosti
ZMMN

Za mě mluví Nick

6. 9. 2010 3:28
OT: Kolega ze Saigonu v novém seriálu na Nově...

...od tohoto týdne. V ukázce ale titulky nejsou :-)

http://www.youtube.com/watch?v=-wMRDyJS3dE

0 0
možnosti
N

neuker

2. 9. 2010 18:27
směšné

Gentleman? Směšné. V dnešní době je gentleman buď považován za gaye nebo přinejmenším za staromódního trumberu, který sebou nechá máchat kdejakou vochechulí. Navíc ženy mají nekalý zvyk v tom říkat něco jiného a myslet si něco jiného. Rytíře na bílém koni v zářivé zbroji vymění za plešatého Frantu z nálevny, co vyplancá celou výplatu, aby ohromil holku, která ho v tom nechá a odejde domů s nagelovaným bisexuálem.

0 0
možnosti
ŠK

osobnostx

31. 8. 2010 22:51
....

Snažím se být Kavalírem každý den a v každé situaci. Ale neumíte si představit jak je težké být opravdovým Gentlemanem v době postrádající opravdové Dámy!!! A na socialistickou "feminizaci" bagristek a jeřábnic bych to nesváděl, protože moje nedávná zkušenost z Anglie není nepodobná té české. Ladies run out of...

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

27. 8. 2010 23:47
Ja si radej ani nesedam..

..pac nikdy nevim kdy se priplazi nekdo, kdo bude nastvanej kvuli tomu ze jsem ho pustil sednout, nebo ze jsem ho naopak sednout nepustil :-)

0 0
možnosti
TTD

TRINH Thuy Duong

27. 8. 2010 20:19
Jako kdybych byla to nejodpornější, co kdy v životě viděla..

V pondělí jsem zrovna přijela do Prahy kolem 18, kdy lidi jezdí z práce a metro bylo slušně narvaný. Když nastoupila paní podle mého odhanu taky kolem 45 let jako v tvém případě, automaticky jsem vystřelila a pustila ji sednoud si. To si neumíš představit ten pohled! Koukla na mě, jako kdybych byla to nejodpornější, co kdy v životě viděla! Ten pohled!!! Ale vteřinu na to si dřepla tou svojí zadnicí jak fotbalový hřiště a zvedla nos jak primadóna... rozhodla jsem se, že už budu pouštět jen opravdu staré lidi, případně těhotné.

0 0
možnosti
R

Radek-DK

27. 8. 2010 12:43
Vcházení do restaurace

Slečno - píšete nádherně - a ty archaismy - radost pohledět/počíst (snažím se to psát objektivně bez vlivu vaší fotografie):-)

Jen dodám - ano - první vchází do restaurace muž (kvůli té láhvi letící vzduchem)-avšak - možná se toto pravidlo v budoucnu změní - za prvé by se měla rozlišovat hospoda (nálevna), kde toto opravdu hrozí - na rozdíl od luxusní francouzské restaurace (kde spíš hrozí zátka od šampusu) - za druhé je slušné podržet dámě dveře, když vchází (ano - vyjma restaurace, ja vím), no a za třetí - máme tu bohužel tu rovnoprávnost - a ne až zas tak zřídkavě se stává, že restaurace navštěvují sama děvčata bez mužského doprovodu (ať již ve skupinách a nebo single).

Já vím - vy nejste feministka - což je velice milé-jenže dneska je těžké rozeznat, která je feministka a která ne - a kterou něčím urazíte čím byste jinou potěšil. Podobně jako těžko říci, jak se ta která dáma cítí stará.

0 0
možnosti
M

M/A

25. 8. 2010 0:10
Jenže...

Jenže to neni tak jednoduché jak se to zdá. Mně kupříkladu činilo nesnesitelné obtíže to pravidlo které tvrdí že se od nikud nesmí vystupovat, pouze vstupovat.

Je to nepraktické.

Když jsem chodil do školy tak to tam nechtěli chápat. Nechtěli to chápat nikde. Hlavně v autobuse jim to činilo obtíže. V bance rovnou přivedli ostrahu aby mě vyvedla násilím ven a to všechno jenom proto že se člověk snaží chovat slušně.

0 0
možnosti
AH

nyny.

24. 8. 2010 14:52
:-)

Ta ofrknutá "dáma" byla neslušná a zřejmě i velmi omezená. Na druhou stranu není nic neslušného nabídku místa s poděkoáním odmítnout, protože jedu-li třeba jen dvě stanice, sedat si a zase se zvedat a rochňat s taškami je víc obtěžující nežli stát.J8 myslím, že není nutné přemýšlet, koho pustit a ndotknout se, hloupé chování je vizitkou onoho hlupáka a ne vaše. Kdyby byla společnost slušně vychovaná seděli by v MHD muži  pouze tehdy, nestála li by poslední žena bez ohledu na její věk. A emancipace a feminismus s tím nemá nic společného, je to jen hloupá výmluva pro svou nevychovanost, negalantnost a neslušnost.

0 0
možnosti
PM

kimos

24. 8. 2010 14:25
To je cesta, chovat se jako zena a zadat po muzich

aby se chovali jako muzi....:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5950x
Asi-jatka Trangoslava DoThuová. Vietnamka. Západočeška. Ráda čtu. Jím. Hodně. Umím provaz. Miluju archaickou češtinu, gentlemeny a humor. Vážím si moudrých lidí. Nemám ráda komáry a mouchy. Měřím 158 cm do výšky. Chci mít velkou knihovnu. A vlastnoruční HERBÁŘ!