Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ModroPlach

8. 12. 2010 5:54
Jinak ..

.. samozrejme preji vsem co nejprijemnejsi proziti toho cemu v Cechach rikate Vanoce :). Merry Xmas :)

0 0
možnosti

ModroPlach

8. 12. 2010 5:13
Zlodejska chamrad v Cechach

Bohuzel za soucasny neuspokojivy stav povazuji selhani cele Ceske spolecnosti. Jednak generuje znacne mnozstvi lidi kteri nemaji uctu k cizimu majetku a nevadi jim ciziho cloveka o majetek pripravit (napriklad okradenim Vietnamce - je tu "cizi" tak co bych si od nej nevzal, ze.), a jednak protoze nenabizi zadnou ochranu pred timto odpadem. Tresty jsou neucinne, jelikoz jsou smesne a uz vubec nepusobi jako prevence. Zni to tvrde, ale v pripade prokazane recidivity bych byl pro amputaci prstu - jednak by ostatni videli s kym maji tu cest, a jednak s rukou bez prstu se technika kradeni citelne ztezuje. A nebo je zkratka na miste strilet - staci do kolene. Kdyz to par zlodeju koupi, ostatni si rozmysli jestli radeji nepujdou do prace misto na vykradacku. Rv[>-]

0 0
možnosti

akvilonec

12. 12. 2010 20:49
Re: Zlodejska chamrad v Cechach

Pane Modroplachu, nemůžu s Vámi nic než souhlasit v tom, že v Čechách se hodně krade a morálka je tu žalostná, ale myslím si, že Váš pohled je dost vztahovačný. V Čechách, co není na pořádném řetězu, někdo ukradne, ať je to cokoliv a kohokoliv. Byl jsem už okraden mockrát, jsem běloch. Benzín z nádrže, vlek před domem, palivové dříví, naposledy mi někdo uříznul hliníkovou lopatu z násady, nejspíš aby za ní dostal 5Kč ve sběrně, stála 180Kč. Možná by jste byl překvapený, kolik čechů bělochů vietnamce přijímá. Velká část z nich si uvědomuje, že pokud by neměli přístup k levnému oblečení a botám, žilo by se jim mnohem hůř. Nevytvářejte prosím diskriminaci, kde není.

0 0
možnosti

McNeil

7. 12. 2010 15:13
:D

Herny.. To jsou fakt super podniky. Jeden muj znamy ma k penezum velmi systematicky pristup. Na nakupy chodi zasadne pres hraci automaty. Nakrmi je padesatikorunou a kdyz mu to hodi nejak kolem dvou stovek, zamazne a se slovy "je dulezity mit cil a vedet, kdy bylo cile dosazeno" odchazi na nakupy "za pade". Jo, tomuhle ja rikam 30% :D

Co se vykradenych obchudku tyka, tady to asi bude problem. Takove prodavani ve vnamskym obchudku jsem si uz taky zkusil a pri predstave, ze bych musel kompromitovat strelnou zbran mi fakt moc dobre nebylo.

(Ale brokovnici bych to neresil. Presne se vidim, jak bych proti ready-made zbrani odnekud vytahoval brokovnici, to za prvy... A za druhy znam lepsi zpusoby, jak si zrusit zapesti. Presne z techdle duvodu se prodavaji kasry. :D)

Hezky vanocni tema sis vybrala, o tom zadna. Nekdy bych chtel zazit tvuj repertoar pohadek na dobrou noc :D

0 0
možnosti

laduk

7. 12. 2010 8:16
hm...

Měřím 154 cm do výšky. To je asi pro ty, co by je jako první napadlo, že do dálky.

0 0
možnosti

LenítkoDTT

8. 12. 2010 0:18
Re: hm...

mělo to vyloudit úsměv

0 0
možnosti

Více takových Kožených

6. 12. 2010 21:37
Ten kdo krade se zbraní v ruce

není zloděj, ale lupič.

0 0
možnosti

LenítkoDTT

8. 12. 2010 0:18
Re: Ten kdo krade se zbraní v ruce

díky za opravu

0 0
možnosti

Kolumbo

6. 12. 2010 20:27
Majitelé krámku

si holt taky musejí pořídit nějakou zbraň - nejlíp opakovací brokovnici s krátkou hlavní. Až bude mít pár zlodějů v tělesné schránce broky se solí, chuť na "vánoční přilepšení" je přejde.

0 0
možnosti

petrph

6. 12. 2010 17:19
nechápu

Proč by měla být ztráta obchodu menší když je zboží v akci. Přece to o co přišel, byla cela za jakou ten tovar nakoupil...

0 0
možnosti

bzumovo

6. 12. 2010 17:46
Re: nechápu

ale no tak... skoda neni to za kolik jste to nakoupil ale to za kolik jste byl schopen ono zbozi prodat... takze cena prodejni... a to celkem bez debat...

kdyz by se to melo pocitat podle nakladu tak bych chtel videt na kazdy kus tu kalkulaci :) nakupni cena samotne veci, elektrina za osvetleni prodejny, teplo na vytapeni, plat obsluhy a dalsich x veci to vse jsou naklady... plus onen unikly zisk..

0 0
možnosti

Alka.24

6. 12. 2010 17:16
O víkendu

jsem byla v Německu a viděla jsem v obchodě mladíčka co něco strkal do kapsy. Čech to tedy ale nebyl.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5950x
Asi-jatka Trangoslava DoThuová. Vietnamka. Západočeška. Ráda čtu. Jím. Hodně. Umím provaz. Miluju archaickou češtinu, gentlemeny a humor. Vážím si moudrých lidí. Nemám ráda komáry a mouchy. Měřím 158 cm do výšky. Chci mít velkou knihovnu. A vlastnoruční HERBÁŘ!