Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

Mathias

18. 6. 2009 15:30
Hulvát jeden,

oslovit takto na ulici ženu je samozřejmě morálně naprosto nepřijatelné, lhostejno jaké je rasy nebo národnosti. Ale na tom Vašem článku se mi něco nezdá, tak nějak automaticky očekáváte podporu, což je po napsání něčeho takového přirozené u většiny slušných lidí. Ten pán mohl být naštvaný, protože pracuje třeba jako celník a po razii zabavil zboží za milióny korun u veitnamských prodejců, přirozeně kopie známých značek (čím víc pruhů, tím víc adidas), nebo jako policista odhalil tajnou pěstírnu marihuany, kterou provozovali mladí veitnamci (což je poslení dobou nějak časté), nebo si dal ve veitnamské restauraci kuřecí maso a ono zas tak kuřecí nebylo (haf, haf) a  zlobte se pak na něj. Já osobně vás považuji za milé a pracovité lidi, kteří na rozdíl od jiných nezneužívají sociální dávky a posílají svoje děti do škol. Ale jinak slečno ten Váš článek neberuRv

0 0
možnosti
JP

real_goldie

18. 6. 2009 15:51
Re: Hulvát jeden,

No podivej se. I kdyby bylo vsechno pravda to co si napsal a krome celnika to byl este tajnej agent Mi6 a zachranil planetu pred utokem vietnamskejch komiksovejch vetrelcu tak nema pravo tydle slecne nic rikat. Proc?? Protoze uplatnovani skupinovy viny je nejen v rozporu s pravem ale i s moralkou.

To je jako kdyby si sel v Nemecku po ulici a na tvoji mamu kriceli "ceska k(u)rv@". No podle tvoji logiky by si se jim divit nemoh, hodne ceskej holek si takle v nemecku vydelava. V nemecku se ti to ale nestane.

Jinak proste ne kazdej rus je kosmonaout, ne kazdej kanadan je masovej vrah a ne kazdej american je valecnej zlocinec. Nikoho nemuzes soudit podle narodnosti, barvy........ A kdyz to tak delas jen ukazujes jak omezenj si sam.

0 0
možnosti
JM

YaTaky

18. 6. 2009 15:20
Viet-Nam-ci jsou O.K.

Asiate jsou OK,ale takovi cigani anebo Arabi, to je posusnanicko.:-):-/

0 0
možnosti
A

awe_cz

18. 6. 2009 17:09
Re: Viet-Nam-ci jsou O.K.

Jenom pro zajimavost - kolik arabu osobne znate, ze muzete soudit?

0 0
možnosti
JK

Pan_Ptakopysk

18. 6. 2009 14:56
Napadá mě...

... že toho mrzutého pána třeba obecně se*ou hezké holky, protože ho nechtějí :-P

0 0
možnosti
L

Lexxik

19. 6. 2009 16:16
Re: Napadá mě...

R^Tak tak, to jste nejspíš trefil hřebíček na hlavičku:)

0 0
možnosti
T

tuomas123456789

18. 6. 2009 14:47
ting tang tong

;-D to je dobry ;-D ale take mam jednoho zlutaka kamose... uz jen kvuli nemu respektuju vietnamce, japky, korejce a dalsi... takze  R^

0 0
možnosti
A

awe_cz

18. 6. 2009 17:09
Re: ting tang tong

Ne nadarmo se rika, ze mlceti zlato;)

0 0
možnosti
RLRL

ROSES LIVE

18. 6. 2009 14:36
Třeba něco koupil u ťamanů a zkoušel reklamovat

a dostalo se mu - Neumym ceski, pro tebe dóbre

0 0
možnosti
-=

watchdog

18. 6. 2009 21:40
Re: Třeba něco koupil u ťamanů a zkoušel reklamovat

;-D

0 0
možnosti
MM

Doktor.bota

18. 6. 2009 14:17
..

já vietnamcům říkám kongové nebo charlie. asi sem odkojenej filmama o vietnamský válce

0 0
možnosti
VTG

Vladimír054

18. 6. 2009 19:31
Re: ..

To pravděpodobně nebude tím, čím jste odkojen, ale spíš, že jste hlupák.

0 0
možnosti
L

los.del

18. 6. 2009 13:39
no,

uprimne receno, nase zeme neni zadna amerika, je dost mala na to, aby si tady vietnamci roztahovali kde se jim zachce se svym zatracenym levnym zbozim a napodobeninami. je jich tu cim dal vic a evidentne jim tu nic nechybi, maji se dobre a vetsinou umi tak dve tri slova cesky. to je opravdu krasne. jak rada bych byla tolerantni, ale uz mi zacinaji lezt na nervy, jak je vidim vsude kolem sebe. asi to neni uplne k clanku. nadavat bych jim asi nenadavala, ale mohli by tahnou tam, odkud prisli i s temi svymi priblblymi usmevy.

0 0
možnosti
JP

real_goldie

18. 6. 2009 14:03
Re: no,

Mas pravdu nase zeme je mala. Kdyz si predstavim ze jen par km odemne zije takovadle zapckla a zamindrakovana n@n@ tak se mi zda ta nase zeme az prilis mala. Nadavat ti taky nebudu, ale kdyby si se vystehovala na Kubu, nebo do Severni Koreje tak bych proti nebyl.

0 0
možnosti
OS

Holouš

18. 6. 2009 13:27
Musím se přiznat

Jsem zastánce rovnováhy a myslím, že nic se neděje bez příčiny. Ten člověk musel mít nějaký důvod, proč to řekl a proč to řekl v danou chvíli. Nyní se musím přiznat: Nejsem schopen rozlišit, zda podnikatel, u kterého nakupuji a který mi při reklamaci tvrdí, že "néumi čésky", je vietnamec, číňan, nebo nějaká další asijská národnost. V každím případě si myslím, že každý si za svou pověst může sám. Mimochodem, přestal jsem u asijců nakupovat.

0 0
možnosti
JP

real_goldie

18. 6. 2009 14:06
Re: Musím se přiznat

Urcite mel nejakej duvod. Treba ze je nesnasenlivej xenofobni ignorant. Kdyz nekdo vykrade klenotnictvi, tak k tomu ma taky duvod, ze jo ;-D

0 0
možnosti
TS

TomSmith

18. 6. 2009 12:00
Dobre no

heh no moc to nechapu... kazdopadne te to stve. Jinak by jsi o tom nepsala. Tak bud sama k sobe uprimna. Urcite jsi silna holka jinak by jsi to asi nedavala.Nevim co ti mam na to rict. Spis je mi lito toho chlapa :-) v tom smyslu ze nema asi moc stastny zivot a musi sve problemi svadet na ostatni. Urcite je to clen Delnicke strany. Za vsechno muzou zidi :-D[>-]EU

0 0
možnosti
A

awe_cz

18. 6. 2009 17:12
Re: Dobre no

Zidi uz dneska nejsou "in", zaprve jich behem druhe svetove valky ponekud ubylo, zadruhe by takove tendence byly ve vetsinove spolecnosti tabu. Spis ted s nelibosti pozoruju, jak si "zapad" nachazi tridni nepratele jinde - napriklad na strednim vychode, sice nemaji tolik penez, co meli kdysi zide, ale maji neco mnohem lepsiho - ropu.

0 0
možnosti
L

lofashej

18. 6. 2009 11:56
bře...

ty 4 typy mě pobavili ;-D jinak z tědlech lidí mám opravdu jenom prdel...před nějakým časem jsem si vykuřoval svojí ranní cigaretku čekajíc na tramvaj - samozřejmě o několik kroků mimo zastávku abych kouřem neobtěžoval případné nekuřáky a prošel kolem mě právě takový, svým vlastním životem zklamaný důchodce, který to již má za pár a nemá už čas na to ve svém životě alespoň něco dokázat o čemž dobře ví. No a když mě míjel hodil na mě pohled typu kdybys byl můj syn tak tě zpráskám řemenem a poté co 100x napíšeš cigarety jsou móda kapitalismu se pudeš přihlásit do kroužku mladých komunistů. Zároveň si u toho velmi ale opavdu velmi viditelně zacpával svůj frňák. Žádným způsobem jsem bohužel nestačil, vzhledem k mému úžasu, jakkoliv reagovat. Škoda mohla být sranda - z vlastní zkušenosti vím, že když těmto typům občanů dojdou argumenty jsou agresivní...a to je taky vceku zábavné...

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5950x
Asi-jatka Trangoslava DoThuová. Vietnamka. Západočeška. Ráda čtu. Jím. Hodně. Umím provaz. Miluju archaickou češtinu, gentlemeny a humor. Vážím si moudrých lidí. Nemám ráda komáry a mouchy. Měřím 158 cm do výšky. Chci mít velkou knihovnu. A vlastnoruční HERBÁŘ!