Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

držím vám palce kolegyně :-P...upozornil mě na vás můj student [>-] z krásné země Vietnamu EUV

0 0
možnosti

O59t43t87o 46N75o41v22a83k

24. 1. 2014 10:14

jj rozumi, taky me udelali neformalne cestnym obcanem nejake provincie ;-))

... a jidlo, to je opravdu soucasti kazde VN akce.

0 0
možnosti

Vietnamci tady nepatři a nikdy patřit nebudou!!

Je to jen  mafie..!!

0 3
možnosti

O89t51t83o 79N90o53v28a40k

24. 1. 2014 10:18

Mafie ?

Mafie zde ma kde kdo, ale o VN obecne nelze rict, ze by to byly mafiani, spise zde jejich deti studuji, oteviraji si zde ruzne podniky, od bister, obchodu, velkoskladu, po vyrobni podniky.

Dale velmi casto vyvazi nase zbozi do Asie.

Vn v Cr se chovaji velmi slusne a mnoho z nich zde ziska obcanstvi a chodi do prace spolu s ostatnimi. Uz ted parti Vn do CR, VN deti jsou bezne na skolach a pribyvaji smisena manzelstvi.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za hezký článek, Trang.

1 0
možnosti
Foto

Diky za zajimave informace R^:-)

2 0
možnosti
Foto

Jak vidim a ctu, Vietnamci se nic nelisi od Filipincu. Ja ziji na Filipinach a koncem roku je tu uplna "valka". bouchani a vystrely delobuchu jsou jejich specialita i kdyby zitra na ryzi nebylo. Na vic se zpevem je to presne tak, jak jste to popopsala v clanku. Filipinci miluji karaokee a dali by za zpev zivot. A co je nejvice "povzbuzujici", ze si ti zpevaci vazne mysli, ze jim to jde. Ne ze by se zde nerodili zpevaci, ale tech je malo v porovnanim s temi, kteri vam dovedou kroutit usima celou noc. A opravdu jim ani nejde o kvalitu, hlavne ze slysi svuj hlas v amplionech a cim hlasiteji, tim jsou statnejsi. Rikam jim asijsle deti.

0 0
možnosti

Jelikož si nedávno otevřela movitější vietnamská rodina velice blízko nás restauraci, byl jsem už mnohokrát oblažen nejen soudržností této komunity - tedy nečekaným obřím množství aut parkujících všude možně, na zákazu, na chodníku i částečně v silnici -  ale hlavně velice hlasitým povídáním si venku či uvnitř a zpěvem na karaoke. I nejednu bitku s teleskopy a kopanci z výskoku jsem už viděl.

Ono je to fajn, když se bavíte také, buď s nimi, nebo ve vedlejším podniku, sám jsem hodně družný a rád si i zazpívám, ale když chcete po půlnoci v klidu usnout alespoň dvakrát týdně a ani to vám nedopřejí, tak to nevyspání po pár týdnech docela otravuje :-( 

Tudíž bych rád, aby i pro ně platilo to klasické, že jejich svoboda končí tam, kde začíná moje.

A odpalování rachejtlí už od rána na chodnících, přímo pod okny bytových domů, to je kapitola sama pro sebe, naštěstí si po chvíli uvědomili, že si to hází pod nohy a pod auta sami sobě a přesunuli se o kousek dál ... i tak drnčela okna celýmu činžáku pomalu čtyřiadvacet hodin, chudáci ti, co mají malé děti a domácí zvířata. My jsme sice po desáté odešli do báru, ale přeci jen jsem se trochu bál o nová okna i fasádu...

1 0
možnosti

R^

Pěkné a informativní.

1 0
možnosti

:-)to je dobre si to uzivat R^

1 0
možnosti
Foto

V jedné smíšené rodině jsem před lety jedl domácí závitky. Výborné jídlo!

S těmi rachejtlemi jste mne překvapila, ale tento kulturní rozdíl je už hlasitě setřen:-)

1 0
možnosti

Ooo, domácím závitkám velké ano!

Ty rachejtle se pálí celý den, protože je prostě prodáváme:))

2 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5950x
Asi-jatka Trangoslava DoThuová. Vietnamka. Západočeška. Ráda čtu. Jím. Hodně. Umím provaz. Miluju archaickou češtinu, gentlemeny a humor. Vážím si moudrých lidí. Nemám ráda komáry a mouchy. Měřím 158 cm do výšky. Chci mít velkou knihovnu. A vlastnoruční HERBÁŘ!